Kattespillene du må prøve

Verdens søteste dyr, katten, er også gjenstand til inspirasjon for en rekke populærkulturellefenomen. Har du hørt om musikalen Cats for eksempel? Eller hva med et utall ulike memes med utgangspunkt i katter? Et annet utslag av denne kattemanien er spilleautomater inspirert av katter. Katteinspirerte spilleautomater byr på slående og innovativ grafikk, kombinert med spennende og originale vendinger – alt med utgangspunkt i våre kjære katters gjøren og laden. Dette er våre favoritter!

Spilleautomaten Cats

Cats er en spilleautomat fra IGT. Minste innsatssum er 0,3 EUR per spinn. Spilleautomaten har 5 rader, og 30 gevinstlinjer. Cats har en gratisspinns bonusfunksjon som utløses av 5 kattepoter. Bonusfunksjonen gir deg 5 ekstra gratis spinns. Cats er også spekket med symboler av ulike kattedyr, som for eksempel leopard, løver, og pantere. Wild-symbolene kan deles opp, noe som er en fordel, ettersom et symbol da kan bli til to. Er du så heldig å finne et dobbelt kattesymbol, kan du altså vente deg en hyggelig gevinst.

Operation M.Y.O.W.

Operation M.Y.O.W. er en klassisk 3-rads spilleautomat med 1 gevinstlinje fra RTG. Spilleautomaten ser ganske standard ut, noe som er en stor fordel om du ikke ønsker en veldig avansert spilleautomat, men kun ønsker å prøve lykken på en ny automat uten å måtte seg deg inn i reglene.

Det er ingen spesialeffekter eller spesielle lyder eller musikk på Operation M.Y.O.W. Dette i er i det hele tatt en ganske lite ekstravagant spilleautomat. Den progressive jackpotten utløses på et tilfeldig tidspunkt. Spiller kan altså vinne uten å gjøre noe spesielt. Det er dog verdt å merke seg at jackpotten ikke er enkel å vinne, fordi spilleautomaten kun har en gevinstlinje og dermed lavere utbetalingsrater enn andre. Du finner Operation M.Y.O.W. på alle nye casino, og de fleste av de store gamle.

Roberta’s Castle

Roberta’s Castle er en spilleautomat utviklet Realtime Gaming. Roberta’s Castle har 5 rader, og 20 gevinstlinjer. Spilleautomaten er basert på ulike eventyr, men med et sterkt innslag av elementer fra historien om Rapunsel. En av de viktigste symbolene i spillet, er en prins. Prinsen er wild-symbolet, og fungerer slik som substitutt for andre symboler, og fem wild-symboler på rad gir 15 000 mynter. Roberta er scatter-symbolet. Får du fem scatter-symboler på rad, ganges innsatsen din med 250, og gratisspinns bonus aktiveres allerede ved tre scatter-symboler. Roberta’s Castle har en minsteinnsats på 0,01 EUR og en maksimal innsats på 5 EUR per spinn.

Cosmic Cat

Cosmic Cat er en klassisk spilleautomat. Temaet er katter i verdensrommet. Spilleautomaten er laget av Microgaming, og kommer med en rekke spennende symboler, som for eksempel kosmiske mus, og kosmiske katter. Sistnevnte fungerer også som wild-symboler. Cosmic Cat har 3 rader og 1 gevinstlinje. Myntverdien er på mellom 0,25 EUR og 5 EUR. Automaten har en jackpott på 1 0000 mynter, og en på 500 mynter. Cosmic cat er ikke den mest seriøse spilleautomaten der ute, men det er enkel moro for en billig penge – og med gode muligheter til å gå ut i pluss.

Lion’s Share

Lion’s Share er en spilleautomat er en annen spilleautomat fra Microgaming med katteinspirert tema. Også Lion’s Share er en klassisk 3-rads spilleautomat med en 1 gevinstlinje. Automaten har en rekke symboler, spennende grafikk, innovative animasjoner og en egen bonusfunksjon. Wild-symbolet er et løvehode. Det er ingen scatter-symbol i spillet, men det er en rekke spillmodus du kan velge mellom; vanlig, ekspert, spinn 5x, og spinn 10x.

Lion’s Pride

Lion’s Pride er enda en spilleautomat fra Microgaming. Denne afrikansk inspirerte spilleautomaten kommer dog med hele 100 gevinstlinjer. Grafikken er av ypperste kvalitet, og automaten er lastet opp til randen med vinnermuligheter. Lion’s Pride har wild-symboler, scatter-symboler, symboler som ganger opp innsatsen og symboler som gir deg gratis spinns. Med andre ord – automaten har alt som skal til for at du går vinnende ut av en runde. Den høyeste jackpotten i Lion’s Pride er 1 250 mynter, og den nest høyeste er på 1 000 mynter.

Comments are closed.